Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Szeretne egy szép és egyedi honlapot, amely az Ön és ügyfelei igényei szerint készült?


Egy kép többet mond 1000 szónál. Egy szép weboldal még ennél is többre képes! Ön mit szeretne üzenni a honlapjával?

Egyedi design, webdesign, weblap készítés, honlapkészítés

Sokan a weboldal minősége alapján ítélnek meg egy céget, és gyakran a honlap hatására hoznak döntést. Mivel a honlapja az Ön cégének az arca, Önt képviseli az Interneten, ezért megéri ilyen módon is a legjobb benyomást tenni az ügyfeleire, nagyobb bizalmat ébreszteni, és kedvező képet kialakítani a vállalkozásáról.


A jó design valójában sokkal több, mint az esztétikus megjelenés. Jól átlátható, világos weblapot kell készíteni, amely könnyen kezelhető és logikus felépítésű, emiatt mindig törekedni kell a látvány és a funkció egymást támogató egységére.

Ezen az oldalon bemutatjuk, hogyan lehet az Ön és az ügyfelei elvárásai szerinti, egyedi weblapot készíteni:

- Miért fontos a jó webdesign?

- Milyen az igazán jó webdesign?

- Hogyan lehet látványos, vonzó honlapot készíteni?

- A honlapok legfontosabb webdesign elemei

- Ügyfeleink tapasztalata az egyedi webdesign és honlapkészítés szolgáltatásunkról

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

Miért fontos a jó webdesign?

A weboldal látogatója először a honlap kinézetével találkozik, és az alapján azonnal véleményt alkot. Az első benyomás azért annyira fontos, mert azt nagyon nehéz megváltoztatni.

A honlap látványa alapján a látogatókban kialakul egy kép a vállalkozásáról is, ezért a webdesign célja nem csak az, hogy vonzó legyen és megragadja ügyfeleket, hanem azt is kell el kell érni, hogy a honlapja által sugárzott kép a vevők bizalmát növelje. Emiatt a honlapkészítés során a weblap kinézetére, és annak hatására is nagy figyelmet fordítunk.

 

Milyen az igazán jó webdesign?

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számáraErre a kérdésre a legegyszerűbb válasz az, hogy amelyik a cégének arculata, és a célközönség elvárásai szerint készül. Nem számít, hogy egy webdesigner milyen látványos tervet ajánlott, hanem az, hogy mit látnak szívesen az ügyfelei.

Ezért javaslom mindig azt, hogy ne a brillírozó tervezőkre hallgasson, hanem a ügyfelei szemén keresztül nézze a honlapját és döntsön annak kinézetéről.

Ha ezt sikerült meghatározni, azután választjuk ki azokat az összetevőket, amik egy honlapot vonzóvá tesznek: kellemes, harmonikus színek, egységes arculat, arányos felépítés, érdekes képek (amik kiemelik a szöveg lényegét, de nem viszik el a figyelmet).

Az érdekes megoldások, egyedi látványelemek fenntartják a figyelmet vagy esetleg el is kápráztatják a honlap olvasóit, de ezekkel óvatosan kell bánni, mert túl sok mozgó elem egy weboldalon már zavaró is lehet.

Mint annyi mindenben, itt is a látvány és a használhatóság közötti egyensúly a legfontosabb. Gyakran látni hatásos megjelenésű weboldalakat, melyeket nehézkes kezelni. Ekkor hiába fektettek sok időt és pénzt a látvány kidolgozásába, ha a navigálás nehézsége miatt a látogatók hamar otthagyják, és nem keresik fel többet azt a weboldalt.

 

Hogyan lehet látványos, vonzó weblapot készíteni?

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számáraEhhez figyelembe kell venni az Ön cégének arculatát, vagyis az ott felhasznált színeket, logot, elemeket. A céges arculat jellemzőinek azért kell megjelenni a weboldalán, mert ez is növeli a bizalmat a látogatóiban és az ügyfeleiben.

Ezután szoktuk azt átgondolni, hogy kinek és milyen célból készül a honlap. Nyilvánvaló, hogy más designt igényel pl. egy mobil csengőhangokat letöltő weboldal és mást egy nyugdíjas otthon honlapja, tehát mint mindig a honlapkészítés során, a célközönség fejével kell eldönteni a design kérdését is.

Miután sikerült megtalálni azt, az ügyfelei számára vonzó színösszeállítást és formai elrendezést, amely illik az Ön céges arculatához, akkor azt a webdesign szabályainak figyelembevételével egy egységes, arányos rendszerré kovácsoljuk.

Az hiszem, a fentiekből látszik, hogy websablonokkal ezt nem lehet jó minőségben megvalósítani, csak egyéni tervezéssel. Mi az Ön igényei szerinti, személyre szabott megoldást nyújtjuk a webdesign terén is. A honlapja kinézetét Önnel együtt készítjük el, amelynek minden egyes mozzanatát irányíthatja.

A jó minőségű fotók vagy rajzok nagyon hatásosak, ezért azok kiválasztására sok időt szoktunk szánni. Ha Önnek már vannak jó képei a termékeiről vagy esetleg a szolgáltatásairól, akkor azokat érdemes használni. Ennek hiányában vagy mi készítjük el a fotókat, vagy internetes adatbázisokból vásárolunk képeket.

 

A honlapok legfontosabb webdesign elemei

Egy weboldalt leginkább a felhasznált színek határoznak meg. Elsőként a céges arculatot, a logo színét, stb. vesszük alapul, majd a honlap témája és célközönség elvárásai szerint kiválasztjuk a színeket és az árnyalatokat. Többféle módon válogathatjuk össze a honlapon színeket: azok lehetnek egymás kiegészítő árnyalatai vagy ellentétei, mindkettővel más hatást tudunk elérni, de az alapszabály az, hogy a színeknek harmonikus egészet kell alkotniuk.

Az alábbi képen jól látható, hogy a teljesen megegyező tartalom és fotók ellenére mekkora különbséget jelent az eltérő színek használata. Ha az egér mutatóját a kép fölé mozgatja, akkor megjelenik a másik színösszeállítás.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

Egy weboldal kinézetét nagymértékben meghatározza a választott háttér is. Ehhez nem csak egyféle színt vagy színátmenetet tudunk használni, hanem egyedi háttérképet is. A honlapot részben átlátszóvá is tudjuk tenni, amivel tovább erősíthetjük a képi hatást. Ha egy fotót vagy rajzot szeretne a honlapjához háttérként választani, akkor ezzel igen óvatosan kell bánni, mert nem szabad, hogy a háttérkép a szöveg tartalmára zavaró hatással legyen!

Ha az egér mutatóját a lenti kép fölé mozgatja, akkor a kép átvált, és megjelenik egy másik honlap képe. Ezen az oldalon a lentebb található összes képnél próbálja ki ez a módszert, így tekintse meg mindkét honlap képét.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

Egy honlapon a következő meghatározó elem a fejléc. Ezzel akkora hatást lehet elérni, hogy gyakran láthatunk olyan weboldalakat, amelyeknek akkora a fejléce, hogy az egész lapot kitölti. Ezzel kétségkívül jó első benyomást lehet elérni, de nehézkessé is teszi a weboldal használatát, mivel minden oldalnál sokat kell azért legörgetni, hogy egyáltalán lássuk a honlap tartalmát. Ezért csak speciális design weboldalaknál célszerű ezt használni, a többi honlapnál inkább az arányos méretű fejlécet ajánljuk.

A weboldal fejlécébe saját üzenetet is írhatunk, egy jól eltalált szlogen hatásosan mutatja be a cégünk előnyeit, és kedvező hatással van a honlap látogatóira is. Amint az a lenti képen is látható, a fejléc nem csak fotót tartalmazhat, hanem egyszerűbb mintákat is, de fejlécben a honlap témájához illő fénykép használata a leghatásosabb.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

A menüsor a könnyű navigálásban segít. Legtöbbször a fejléc alatt található, de ha a design szempontjából az előnyösebb, akkor (amint ez a lenti váltott képen is látszik) a honlap tetején is elhelyezhetjük. A menü minden elemét az Ön igényei szerint tudjuk beállítani, hogy ezzel még vonzóbbá tegyük a honlapja megjelenését.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

A weboldal egyik vagy másik oldalán a blokkok azok a kis "dobozok", amelyekbe gyakran fontos, kiemelendő információt helyezünk, esetleg a honlapon a könnyebb eligazodást segítik, vagy látványos, hasznos elemeket tartalmaznak. Használatuk sokat segít abban, hogy a honlapunk átláthatóbb legyen és a lényeges információkat könnyebben megtalálják a weboldal látogatói.

Leggyakrabban a weboldal bal oldalán helyezzük el a blokkot, de gyakori még a jobb oldalra történő kihelyezés is.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

Amint ez a lenti képen is látszik, egyszerűbb honlapoknál megesik, hogy az nem tartalmaz blokkokat, de a nagyon sok információt tartalmazó weboldalaknál a blokkok a honlap mindkét oldalán fellelhetők. Az Ön weblapjának elkészítése során figyelembe vesszük annak célját és stílusát, és ennek megfelelően alakítjuk ki a blokkok elrendezését.

Az egyéni honlapkészítésnek köszönhetően a blokkok stílusát és minden egyes elemét személyre tudjuk szabni, így az Ön igényei szerint tudjuk ezt is kialakítani.

Design, webdesign, igényes weblap készítés, egyedi honlapkészítés, professzionális weboldal számára

 

Nagyon sokáig tartana bemutatni az összes lehetőséget, amivel egy weboldal kinézetét befolyásolni tudjuk, mint pl. a betűméret és -stílus, arányok, a nyomógombok tulajdonságai, és az a sokféle látványelem, amivel a honlapját színesebbé, érdekesebbé tesszük. Erre a személyes megbeszélés és tervezés alkalmával adódik lehetőség, mely során a weboldala kinézetét végig Ön irányítja, így pontosan azt valósítjuk meg, amit Ön szeretne.

 

Ügyfelünk tapasztalata a webdesign és honlapkészítés szolgáltatásunkról

"Azért ajánlom a Profwebet, mert teljesen személyre szabott megoldásokat tudnak készíteni.
A honlapkészítés során a legutolsó színárnyalatba is beleszólhattam, így teljesen a sajátomnak érzem a weboldalamat. Nagyon Én vagyok, ezt mások is mondták! :-)

Nagyon tetszett az is, hogy meg tudják világítani a honlapkészítésnek azt a széles spektrumát, ami egy átlag ember számára láthatatlan. A tervezés közben olyan hasznos tanácsokat és javaslatokat kaptam, amik magamtól nem jutottak volna eszembe.
A Profweb részéről segítő szándékot és az abszolút együttműködést éreztem, ami engem is nagyon inspirált."

Szikszai Ágnes, www.szikszaiagnes.hu


Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretne egy vonzó, egyedi kinézetű honlapot, akkor tekintse meg a versenyképes árainkat,
és rendelje meg most az új honlapját, vagy a meglévő honlapja felújítását akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás, weblap készítés, honlapkészítés, design
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>