Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Hogyan lesz sikeres a honlapja?


Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésA honlapkészítés legfontosabb része a koncepció és az elérendő célok pontos meghatározása. Érdemes erre ráfordítani a szükséges időt és figyelmet, mert nem megfelelő tervezés esetén a honlap nem tudja nyújtani az elvárt eredményt. Azért is fontos még honlapkészítés előtt a célok minél pontosabb meghatározása, mert az utólagos módosítások rengeteg plussz időt és fejlesztési költséget igényelnek.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a tervezési lépéseket, amelyek a sikeres, eredményes honlapkészítéshez szükségesek:

- Mire szeretné a honlapját használni, milyen célokat szeretne vele elérni?
- Kinek készül a weboldal, ki a célközönsége?
- Milyen típusú honlapot szeretne?
- Milyen eszközökkel tudja a weboldala a céljait legkönnyebben megvalósítani?

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

Mire szeretné a honlapját használni, milyen célokat szeretne vele elérni?

Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésElőször át kell gondolni és meg kell fogalmazni az összes olyan célt, amit a weboldalával el szeretne érni. A honlapkészítés előtt nagyon-nagyon alaposan kell átgondolni ezt az alapvető fontosságú kérdést.

Például egy üzleti honlap esetén cél lehet 1. cége előnyös bemutatása, 2. a termékeiről tájékoztatás nyújtása sok fényképpel és részletes technikai adatokkal, 3. termékek adatlapjainak letöltése és azok továbbíthatósága emailben, 4. eladás a weboldalon keresztül x értékben, 5. párbeszéd az ügyfeleivel a felmerülő kérdések és problémák gyors megoldása érdekében, stb.

Az összes fontos cél összegyűjtése és pontos meghatározása nagyon komoly feladat, de mi segítünk Önnek ebben. Az internetes tapasztalatok és a legújabb online marketing módszerek alapján készítettünk egy segédanyagot, amely nagy segítséget tud nyújtani ebben. Ez a módszer már sokszor bebizonyította mennyire hasznos, ezért Önnek is átadom a honlapkészítés során.
Mivel ez egy önmagában is nagyon nagy téma, ezért erről az online marketing oldalon olvashat még részletesebben.

 

Kinek készül a weboldal, ki a célközönsége?

Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésAz elérendő célok tisztázása után ez a másik legfontosabb kérdés, mivel a honlap sikere múlik azon, hogy ezt mennyire jól sikerül meghatározni, mivel egy weboldal csak akkor lehet eredményes, ha a célközönsége elvárásai szerint készül el.

Gondoljon csak bele, mennyire mások a tizenévesek, a nyugdíjasok, a családanyák, a cégvezetők, stb. igényei, más érdekli őket, más nyelvezetet használnak. Mivel más fontos nekik, ezért különböző módon lehet hatni rájuk, pl. a fiatalabb korosztályt egy ötletes Facebook oldallal könnyebben el lehet érni.

Tehát nagyon jól meg kell ismerni azt a célközönséget, akinek a weboldalt készíti, és az ügyfelei igényeire, elvárásaira és a megoldandó problémáira jó megoldást tud adni.

A célközönség, a vásárlók igényeinek alapos feltérképezése az egyik legnehezebb feladat, amiben sokat segít az a segédanyagom, amit a honlapkészítés során Önnek ingyen átadok, és a használatában segítek. Mivel ez is egy nagyon nagy téma, ezért erről az online marketing oldalon olvashat részletesebben.

 

Milyen típusú honlapot szeretne?

Miután sikerült az elérendő célokat, valamint az ügyfelek igényeit és elvárásait meghatározni, azután következik a megfelelő rendszer kiválasztása. Az alábbi rövid felsorolás a honlapok legfontosabb típusait mutatja be.

Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésÜzleti honlap
Egy cégről és annak termékeiről vagy szolgáltatásairól ad legtöbbször információt. Egy jó honlap pozitív hatással tud lenni az ügyfeleire, és eredményesebbé teheti az üzletet.

Információs weboldal
Egy bizonyos témáról (pl. gyereknevelés) nyújt információt.

Portál
Egy témához kapcsolódó információk (pl. napi hírek, utazás) gyűjteménye, gyakran egy újság, tv csatorna számára készül. Sok látogatót vonzó weboldal, de komolyabb anyagi hátteret igényel a működtetése. Legismertebbek pl. az Index, Origo.

Webáruház, webshop, hirdetési weboldalak
Célja a termékek vagy szolgáltatások eladása. A webáruházakban a termék kiválasztása, megrendelése és kifizetése a honlapon történik. A webáruház üzemeltetési költsége sokkal kisebb, mint egy hagyományos üzleté.
Meglévő bolt mellé is érdemes létrehozni, mert a webáruház automatizált rendszere éjjel-nappal működik, továbbá ezen keresztül sokkal több embert tud elérni itthon, de akár külföldön is.

Közösségi weboldal
Korábban a fórumok voltak a közösségi élet színterei, de az utóbbi években új típusú közösségi weboldalak jelentek meg. Legnépszerűbbek itthon a Facebook és az Iwiw. Nagyon sok embert vonzanak, ezért az üzleti értékük egyre nagyobb.

Személyes honlap
Kedvtelésből, személyes okokból létrehozott, nem üzleti weboldal, célja gyakran csak bemutatkozás a világnak, a barátoknak. Időnként speciális témájú (pl. esküvő) személyes honlapok is készülnek.

Blog
Ez egy speciális személyes vagy ritkábban üzleti honlap, ahol mint egy napló, úgy jelennek meg az írója által létrehozott bejegyzések. Sokan arról írnak, hogy mi történt velük, vagy mit gondolnak egyes témákról, de akadnak igen értékes blogok is.
Mivel nagy jelentősége van a kereső optimalizálás terén, ezért érdemes a weboldalon blogot is létrehozni, de csak akkor, ha mindig jut idő rendszeresen írni, és az olvasók számára érdekes témákról tudunk beszámolni.

 

Milyen eszközökkel tudja a weboldala a céljait legkönnyebben megvalósítani?

Ha ismerjük a célközönségünk igényeit és a céljainkat, valamint azt, hogy milyen módon érjük el azokat, akkor a megvalósításhoz már csak a legjobb eszközt kell kiválasztani.


Az alábbiakban megismerheti a honlapkészítés két legfontosabb eszközét, melyekkel könnyebben érheti el a céljait:

- Új típusú, szerkeszthető honlapok, és azok előnyei az Ön vállalkozása számára >>

- A legfontosabb honlap szolgáltatások, amelyek szükségesek a weboldalának sikeréhez >>

 

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretne egy jó minőségű weboldalt, akkor tekintse meg a versenyképes honlapkészítés árainkat,
és rendelje meg most az új honlapját vagy a meglévő honlapja felújítását akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás, weblap készítés, honlapkészítés, design
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>