Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Kereső optimalizálással több ügyfél és vásárló találja meg a honlapját!

 

Kereső optimalizálás, látogatottság növelés, linkmarketing, linképítés

A kereső optimalizálás segítségével érhetjük azt el, hogy az Interneten lévő sokmillió weboldal között az Ön honlapját találják meg, ráadásul pont azok, akik az Ön termékei felől érdeklődnek, akik éppen azt keresik.

A kereső optimalizálás alapja az, hogy kiválasztjuk azokat a kulcsszavakat, amelyek leginkább jellemzik az Ön cégét, termékeit vagy szolgáltatásait, majd ezekre a kulcsszavakra optimalizáljuk a honlapját.

A segítségével elérhetjük azt, hogy ezekre a kulcsszavakra a honlapja elől legyen a Google találati listáján, ezáltal több látogatója érkezzen, több látogató a gyakorlatban pedig több ügyfelet és vevőt jelent.

Bár a kereső optimalizálás igen bonyolult és időigényes folyamat, de mégis nagyon megéri használni, mert komoly forgalomnövekedést érhet el vele, ráadásul sokkal olcsóbban és eredményesebben, mint a hagyományos hirdetésekkel.

Kíváncsi a részletekre és a módszerünkre is? Akkor ismerje meg és hasznosítsa az alábbi, legfontosabb tudnivalókat:

- Hogyan találják meg a vevői az Ön honlapját az Interneten?

- Az ideális kulcsszó kiválasztásának leghatékonyabb módja

- Mire kell nagyon odafigyelni a kulcsszavak használata során?

- A kereső optimalizálás legfontosabb szabályai >>

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 


Hogyan találják meg a vevői az Ön honlapját az Interneten?

Kereső optimalizálás - Hogyan találják meg a vevői az Ön honlapját az Interneten?Ha egy weblap elkészült, attól még nem érkeznek meg automatikusan a látogatói. Az ügyfelek addig nem tudnak a létezéséről, amíg a Google keresőben egy kulcsszót beírva az meg nem jelenik a találati lista elején.

A legtöbben úgy találják meg a honlapokat, hogy a Google keresőjébe a keresett témához kapcsolódó kulcsszavakat írnak, majd a találati listán megjelenő rövid leírások közül kiválasztják azt, amelyik a felkelti az érdeklődését.

A hivatalos statisztikák szerint naponta sok ezren keresnek egy-egy kulcsszóra, ezért ha a weboldala elől van a találati listán, akkor így nagyon sok látogatót tud a honlapjára hozni, ráadásul mindezt ingyen, mert ezért nem kell külön fizetni. Igaz, hogy a jó találati pozíció elérése munkával és költséggel jár, de az sokkal olcsóbb és hatékonyabb, mint a hagyományos hirdetések.

Természetesen az Interneten is léteznek fizetett hirdetések, melyek közül az egyik leghatékonyabb a Google Adwords, amellyel azt lehet elérni, hogy azonnal a Google találati lista elején jelenjen meg a honlapja. A legelső találatok a legértékesebbek, arra kattintanak a legtöbben, így lehet a legegyszerűbben a honlapjára látogatókat hozni.

A Google Adwords egyedüli hátránya az, hogy pénzbe kerül, és csak addig hoz látogatót, amíg fizeti a díjat, ezért inkább rövid távon éri meg használni, pl. új honlap bevezetése során. A természetes keresőtalálat viszont ingyen hozza a honlapjára látogatókat, ezért az hosszabb távon olcsóbb, bár időbe telik elérni, hogy a találati lista elejére kerüljön.

Az alábbiakban bemutatjuk, milyen módszerrel lehet több ügyfelet a honlapjára hozni a kereső optimalizálás segítségével.

 

Az ideális kulcsszó kiválasztásának leghatékonyabb módja

Kereső optimalizálás - az ideális kulcsszó felkutatásaA célunk az, hogy megtaláljuk a legjobb kulcsszavakat, vagyis amelyek jellemzik a termékeit, és az ügyfelei is gyakran használják azokat a keresések során. Minél pontosabban határozzuk meg a kulcsszavakat, annál hatékonyabban érhetjük el az ügyfeleket.

1. Elsőként minden olyan szót összeírunk, ami a cégünket, szolgáltatásainkat vagy termékeinket jellemzi. Ha többféle területtel foglalkozunk akkor érdemes a szavakat témánként szétbontani.

2. Ezután átgondoljuk és összegyűjtjük azokat a keresőszavakat, melyeket az ügyfelek használnak, ha a termékeink vagy szolgáltatásunk felől érdeklődnek.

3. Nagyon fontos, hogy az így kapott kulcsszavak közül kiválasszuk azokat, amelyeket a legtöbben használnak. Ennek az a jelentősége, hogy ha olyan kulcsszavakra optimalizálunk, amelyek népszerűek, akkor az nagyon sok látogatót hozhat a honlapunkra. Ellenben ha olyan kulcsszavakat választunk, amelyeket alig használnak, akkor az nem tudja megnövelni a forgalmunkat.

A Google AdWords Kulcsszóválasztó eszköz nagy segítség a kereső optimalizálás során.Pontos keresési statisztikát a Google AdWords Kulcsszóválasztó eszköz segítségével kaphatunk, amelyből azt is megtudhatjuk, hogy mekkora a verseny az egyes kulcsszavakra. Ezt azért fontos figyelembe venni, mert vannak olyan szavak, amelyeknél az első pozícióért nagyon erős verseny dúl, mint pl. autó, lakás, stb.

Ez azt jelenti, hogy ezen szavak kereső optimalizálására a konkurencia nagyon komoly összegeket fordít, és csak hasonlóan nagy befektetés árán lehet ezekkel a kulcsszavakkal komoly eredményt elérni.

Természetesen van megoldás ebben az esetben is. Mivel a keresés során a nem csak egy szót (pl. lakás) használunk, hanem inkább 2-3 szót, ezért célszerű a kulcsszavakat kifejezésekbe összefűzni (pl. használt lakás Budapest).

Az ilyen szókapcsolatokra (hivatalos nevén long tail kulcsszó) könnyebb és olcsóbb optimalizálni. Igaz, hogy kevesebb találatot eredményeznek, mint ha csak a legnépszerűbb kulcsszavakat használnánk, viszont azoknál sokkal eredményesebbek, mert a látogatók pontosan azt találják meg, amit keresnek.


4. A legjobb kulcsszavak kiválasztása az első és legfontosabb lépés, de azok használatára is oda kell figyelni, mert csak így tudják a kedvező hatásukat érvényesíteni. A kereső optimalizálás helyes alkalmazása nyújt erre megoldást.

 

Mire kell nagyon odafigyelni a kulcsszavak használata során?

Kereső optimalizálás - mire kell nagyon odafigyelni a kulcsszavak használata során?Miután összegyűjtöttük a legjobb kulcsszavakat, azután el kell őket helyezni a weboldalon. Fontos szabály az, hogy az összes kulcsszót nem szerepeltetjük egy oldalon (és nem is minden oldalon ugyanazokat), hanem csak ott, ahol az adott oldal témájához kapcsolódnak. Egy oldalt csak néhány kulcsszóra optimalizálunk, mert a túl sok kulcsszó egymás hatását gyengíti.

Fontos arra is ügyelni, hogy egy adott kulcsszó milyen gyakran szerepel az oldalunkon, ha túl keveset, akkor nem érezteti a hatását, de ha túlságosan sokszor, akkor az hátrányos.

Ha túl gyakran szerepel egy szó egy oldalon, akkor bizonyos mennyiség fölött az már természetellenesnek számít, ezért azt a Google megbünteti. A büntetés azt eredményezi, hogy a weboldal a találati listán sokkal hátrébb kerül. A kulcsszóhalmozás másik káros hatása az, hogy a weboldal szövegét így nehéz megérteni, ezért az olvasók hamar elhagyják az ilyen honlapot, hiába optimalizálták azt a keresőkre.

Az alapszabály az, hogy a kulcsszavak köré minőségi tartalmat kell írni, de nem csak a Google, hanem az emberek számára is. Akkor jó a tartalom, ha az érdeklődők gyorsan megkapnak minden információt, amit keresnek.

Ha az olvasmányos tartalom és a kereső optimalizálás szempontjait együtt kell figyelembe venni, akkor a szövegírás már igen nehéz feladat, emiatt hoztuk létre a szövegírás szolgáltatásunkat, amely jó megoldást nyújt erre a problémára.

 

A következő oldalon részletesebben megismerheti a kereső optimalizálás legfontosabb szabályait >>
- Hogyan helyezze el kulcsszavakat a legjobb helyekre a weboldalán?
- Milyen hibát nem szabad elkövetni a kereső optimalizálás során?
- Hogyan kerülhet előre a Google találati listáján linkmarketinggel?
- Mi következik a kereső optimalizálás után?

 

Azért, hogy többen találják meg a honlapját, az új ügyfeleimnek 15 000 Ft értékű Google Adwords hirdetést adok ajándékba, használja ki ezt a jó lehetőséget! További részletek, feltételek >>

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretné, hogy a honlapját még több ügyfele találja meg, akkor tekintse meg versenyképes árainkat,
és rendelje meg most a szolgáltatásunkat akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, online marketing, tárhely, domain
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe az ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>