Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

A legfontosabb szolgáltatások, amelyek növelik a weboldala sikerét


Professzionális honlapkészítés, weblap készítés - hasznos szolgáltatásokA szerkeszthető weboldalak rengeteg hasznos szolgáltatást nyújtanak, ráadásul nagyon rugalmasan, könnyen bővíthető módon. Az általam használt Drupal rendszerben kb. 6000 modul használható fel honlapkészítés feladatára. Ez már önmagában is tekintélyes mennyiség, de azok kombinációjával a honlapkészítés során felmerülő minden igényt ki lehet elégíteni.

Az összes modult felsorolni sem lehetséges, ezért most csak a legfontosabbakat szeretném röviden megmutatni. Közülük ki tudja választani az Önnek leghasznosabbat, de a személyes megbeszélésünk során is be tudom ezeket mutatni.

- Kereső optimalizálás támogatása
- Élő, aktív weboldal, interaktív elemek
- Kapcsolat más rendszerekkel és közösségi honlapokkal, pl. Facebook, Twitter, ...
- Interaktív térképek megjelenítése
- Látványos elemek a weboldalon
- Eladás a honlapon webáruház segítségével
- Ön milyen weboldalt szeretne?

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

Kereső optimalizálás támogatása

Professzionális honlapkészítés, weblap készítés - hasznos szolgáltatások: kereső optimalizálás, linkmarketing, linképítésA kereső optimalizálás különösen fontos, mivel annak a segítségével lehet a honlapjára több látogatót, vásárlót hozni. A Drupal már alapkiépítésben komoly támogatást nyújt ehhez, de a sok elérhető modul még tovább növeli a hatékonyságot.

Ezek a modulok nem látványosak, mivel a háttérben dolgoznak, csak a hatásuk érezhető.

A honlapkészítés során a kereső optimalizálás moduljait is feltelepítem és beállítom, valamint azok eredményes használatában is segítek. További részletek erről a témáról a kereső optimalizálás menüpontban találhatók.

 

Élő, aktív weboldal, interaktív elemek

Professzionális honlapkészítés, weblap készítés hasznos szolgáltatások - aktív weboldal, interaktív elemek

Az interaktív elemek abban segítenek, hogy a weboldalán tovább maradnak a látogatói, közben növekedik a bizalom a cége és a termékei iránt, ami jó hatással van a vásárlásra.
Fontos figyelembe venni azt is, hogy a honlapok látogatói ma már nem csupán passzív olvasók, hanem párbeszédet folytatnak, elmondják a véleményüket, ezért sokan elvárják, hogy egy weboldal nyújtani tudja a visszajelzés lehetőségét.

A Drupal szerkeszthető weboldal rendszerrel sokféle lehetőséget biztosít Önnek ehhez, pl. hozzászólás lehetősége, szavazás, weboldal ajánlása ismerősöknek, honlap eltárolása a kedvencek közé, keresés a honlapon, hírlevél küldés (mely a bizalomépítés egyik legjobb módszere), letölthető és továbbküldhető információs anyagok, belépés jelszóval a csak tagoknak szóló ajánlatok eléréséhez és még sorolhatnám.

 

Kapcsolat más rendszerekkel és közösségi honlapokkal, pl. Facebook, Twitter

Professzionális honlapkészítés, weblap készítés hasznos szolgáltatások - Facebook, Twitter kapcsolat

A közösségi weboldalak hihetetlenül népszerűek, a Facebookon félmilliárd regisztrált felhasználó található, illetve ma már Amerikában többen használják a Facebook weboldalt, mint a Google keresőt. Mindkettő megdöbbentető adat.

Magyarországon a Facebook 2010 óta különösen népszerű, egyre többen használják minden nap ezt a weboldalt. Mivel ezek a honlapok nagyon sok embert vonzanak ezért az üzleti értékük egyre nagyobb, így ha több ügyfélhez szeretne eljutni, akkor érdemes ezt is felhasználnia.

Ha kíván élni ezzel a lehetőséggel, akkor ehhez először egy Facebook oldalt hozunk létre, amihez a fentebb látható "Like" gomb segítségével kapcsoljuk össze a honlapját. Ez a nyomógomb úgy működik, mint a szavazás, tehát ha valakinek tetszik az Ön honlapja, azt ilyen módon jelezheti. Ha sok embernek tetszik egy weboldal, akkor az egy bizonyos minőséget jelent, amellyel nagyobb bizalmat és több látogatót lehet generálni.

Fontos az is, hogy a Facebook oldalát tartalmas anyagokkal, fotókkal, videókkal töltse fel, így növelve a látogatói számát a Facebookon és közvetve az Ön honlapján is. Erről a témáról az Online marketing oldalon olvashat még többet.

 

Interaktív térképek megjelenítése

Professzionális honlapkészítés, weblap készítés hasznos szolgáltatások - Google térképTérkép megjelenítése egy honlapon akkor lehet előnyös, ha az ügyfeleinek szeretné megmutatni pl. az üzletének vagy irodájának a helyét. Ez igen látványos módja a navigálásnak, aminek köszönhetően a vásárlói egyszerűbben és könnyebben találnak oda a címhez.

Különösen hasznosak a térképek, ha ingatlanokkal foglalkozik. A térképen megjelenő hirdetés érdekesebbé és látványosabbá teszi a honlapot, és abban is segít, hogy az érdeklődők könnyebben találják meg azt az ingatlant, amit keresnek. A térképen az ingatlanok mellett érdekes információt is el tudunk helyezni, ami jó hatással van az eladásokra.

További előnye még a Google térkép használatának az interaktivitás, ami azt jelenti, hogy nem egy fix képet, hanem változtatható térképet helyezünk ki, amit lehet pl. kicsinyíteni, nagyítani, megjelenítési módot változtatni, stb.

 

Látványos elemek a weboldalon

Látványos elemekkel a honlapunkat érdekesebbé, színesebbé tudjuk tenni. Nagyon sokféle megoldást tudok erre adni, a képgalériáktól a különleges megoldásokig. Ide kattintva az új ablakban két érdekes megoldást tekinthet meg.

Érdemes használni a látványos elemeket, de csak körültekintően, mivel egyszerre a túl sok mozgó rész zavaróvá válhat, de figyelmes tervezéssel érdekesebbé tehetjük velük a honlapunkat.

 

Eladás a honlapon webáruház segítségével

Weblap készítés, honlapkészítés, honlap szolgáltatások - webáruház, webshopHa szeretné a termékeit vagy szolgáltatásait a honlapján keresztül értékesíteni, akkor erre jól bevált megoldásaink közül tud választani. A webáruház üzemeltetési költsége sokkal alacsonyabb, mint egy hagyományos üzleté, de számításba kell venni a csomagolás és kiszállítás költségeit is, ha nincs személyes átvételre lehetőség.

Különösen előnyös a webáruház olyan szolgáltatások eladására, amihez nem kell a terméket postán elküldeni, mint pl. számítógépes programok, mobil csengőhangok, elektronikus szolgáltatások, stb. Sokan nyitnak webáruházat a meglévő boltjuk mellé is, mivel a webáruház automatizált rendszere éjjel-nappal működik, és az Interneten sokkal több vevőhöz tud eljutni, és nem csak itthon, hanem az ország határain túl is.

 

Ön milyen weboldalt szeretne?

A fenti néhány példán keresztül látható az elérhető lehetőségek széles skálája. Természetesen ezeken kívül nagyon sok más szolgáltatást is tudunk nyújtani, amelyek segítenek a céljai elérésében, mint pl. többnyelvű weboldalak, kitöltendő űrlapok, chat, összetett keresés, stb. A személyes megbeszélésünk során ki tudjuk választani az Önnek legjobban megfelelő megoldást, amit a telepítés során úgy állítunk be, hogy a honlapja még eredményesebbé váljon.

 

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretne egy jó minőségű weboldalt, akkor tekintse meg a versenyképes honlapkészítés árainkat,
és rendelje meg most az új honlapját vagy a meglévő honlapja felújítását akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás: weblap készítés, honlapkészítés, design, keresőoptimalizálás, online marketing, tárhely, domain
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>