Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Milyen előnyöket nyújt Önnek a szerkeszthető weboldal?


Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésAz új típusú, szerkeszthető weboldalak, vagyis a tartalomkezelő rendszerek (CMS) használatával Ön sokkal könnyebben és hatékonyabban éri el a céljait. A szerkeszthető weboldalak legfontosabb tulajdonsága az, hogy a honlap tartalmát komoly informatikai tudás nélkül lehet módosítani, ami azért előnyös, mert kisebb változtatásokért nem kell webszerkesztőt hívni, amivel sok időt és pénzt takaríthat meg.

Az alábbiakban a szerkeszthető weboldalak legfontosabb jellemzőit és a kiválasztásának szempontjait ismerheti meg:

- A weboldalak szerkesztésének leghatékonyabb módja
- Milyen szerkeszthető weboldal rendszert célszerű választani?
- Miért előnyös Drupal rendszert használni?
- Sokféle, rugalmasan bővíthető honlap szolgáltatás

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

A weboldalak szerkesztésének leghatékonyabb módja

Professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítésA szerkeszthető weboldalak, vagyis a tartalomkezelő rendszerek nyújtják a legjobb megoldást arra, hogy a honlapja tartalmát Ön bármikor könnyedén módosítani tudja.

Nem kell hozzá különleges informatikai vagy webszerkesztői jártasság, mivel egy egyszerű felületen lehet a honlap tartalmát, a szöveget, fotókat, videót, stb. megváltoztatni.

A honlapkészítés és a tartalom szerkesztése nem igényel speciális segédprogramot, Ön az Interneten a kedvenc böngészőjével azt tudja módosítani, amit csak szeretne.

A weboldal szövegének módosítása nincs hatással a honlap megjelenésére, mert a design és a tartalom független egymástól. Ez azt jelenti, hogy egyetlen kattintással meg tudjuk változtatni a honlap kinézetét, úgy hogy közben az összes szöveg és kép ugyanaz marad.

A sokféle beállítható hozzáférési szintnek köszönhetően nem csak Ön, hanem a munkatársai is tudják a honlapját szerkeszteni. Azt is pontosan be tudjuk állítani, hogy mindenki csak ahhoz a részhez férhet hozzá, amire jogosult, így csak azt tudják módosítani, amit Ön engedélyez.

 

Milyen szerkeszthető weboldal rendszert célszerű választani?

Többféle tartalomkezelő rendszer létezik, amelyeknek két legfontosabb csoportját különböztetjük meg. A legnépszerűbbek az ingyenes, nyílt megoldások, amelyeket sokmillió honlapon használnak a világon. Ezen túl léteznek még a zárt, fizetős rendszerek, amelyeket egy cég a saját céljaira fejlesztett ki.

Azért fontos ismerni a két rendszer között a különbségeket, hogy hosszú távon is jó döntést tudjon hozni. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha olyan honlapkészítőt választ, aki saját rendszert használ, de ha gondok adódnak, és nem elégedett a céggel, így át szeretné a weboldalát máshová költöztetni, akkor ez gyakran csak úgy lehetséges, hogy a honlapkészítést újra el kell végeznie, mivel zárt rendszer esetén nem lehet a honlapot egyszerűen átköltöztetni.

A fenti és sok más probléma elkerülése végett én a jól bevált, ingyenes, nyílt Drupal rendszert használom, amivel minden felmerülő igényt sikerül jól megoldani. Az alábbi táblázatot a Drupal jellemzőit összehasonlítva készítettem el.

Tulajdonság Drupal, ingyenes megoldás Saját fejlesztésű, zárt rendszer
Licensz díj
ingyenes a fejlesztés költségeit a fejlesztő cég szeretné ha megtérülne, ezért vagy beépíti azt az árakba vagy külön kell érte fizetni
Elérhető szolgáltatások több mint 9000 modul: minden területen hihetetlenül sokféle megoldás,
a számuk folyamatosan növekszik
kisebb mennyiség, az adott cégre jellemző az elérhető szolgáltatások száma
Fejlesztések állandó fejlesztés, folyamatosan jelennek meg az új megoldások megtörténhet, hogy a cég idővel megszűnik, vagy nem folytatja tovább a fejlesztést
Elérhető nyelvek
gyakorlatilag minden használt nyelvre léteznek fordítások, így többnyelvű honlap nagyon könnyen megvalósítható
korlátozott, a rendszer adminisztrációs felülete és az üzenetek általában csak magyar nyelvűek
Biztonság magas fokú biztonság a sok fejlesztőnek és rendszeres frissítésnek köszönhetően
gyakran nincs független adat a biztonságról és a biztonsági frissítések gyakoriságáról
Honlap költöztetése a honlap könnyen átköltöztethető más fejlesztőhöz, mert szabványos a rendszer, és mások is értenek hozzá
mivel nem elterjedt a rendszer, ezért az Ön honlapja az adott céghez van kötve, emiatt esetleg a honlapot újra kell készíttetnie
Szakemberek száma
sok ezer webfejlesztő található, akik jól ismerik a rendszert
csak a cég alkalmazottai
Elterjedtség kb. 2,5 millió honlap a világon, pl. ENSZ, amerikai Fehér Ház, Discovery Channel, Harvard, Greenpeace, Sony Music, ...
kevés

 

Miért előnyös Drupal szerkeszthető weboldal rendszert használni?

A Drupal egy nagyon népszerű, ingyenes tartalomkezelő rendszer, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell a használatáért licenszet fizetni. A Drupal nyílt forráskódú, sok ezer fejlesztő készíti a világon, az ő munkájuknak köszönhetően folyamatosan jelennek meg az újabb modulok és szolgáltatások.

A Drupal segítségével Ön:
Drupal weblap készítés, honlapkészítés- könnyedén módosíthatja weboldala tartalmát,
- szép, egyedi megjelenésű honlapot használhat,
- a legújabb, legfejlettebb webes technológiát használja,
- weboldala stabil, megbízható rendszert használ,
- akár nagyméretű, összetett honlapot is készíthet,
- weboldala gyors nagyon nagy méret esetén is,
- honlapja kódja jól tervezett, megfelel a szabványoknak,
- a honlapkészítés folyamata gyors és rugalmas,
- nem csak szöveget és fotót, hanem videót, zenét, táblázatot, térképet, stb. helyezhet el a weboldalán,
- a magas fokú biztonságnak köszönhetően a látogatói és az adatai biztonságban vannak,
- a kereső optimalizálás terén nagyon jó Google találati eredményt érhet el.

Fontos kiemelni azt, hogy az Interneten mennyire alapvető szempont a biztonság. Ezt Drupal fejlesztői nagyon komolyan veszik, ezért foglalkozik csak ezzel a területtel egy szakértői csapat, akik biztosítják a rendszer megbízhatóságát. Az általam készített weboldalakat folyamatosan karban tartom, vagyis rendszeresen feltöltöm a biztonsági frissítéseket, és az esetleg kért kisebb módosítások is elvégzem.


A Drupal alapú honlapkészítés fenti előnyeit sokan felismerték, aminek köszönhetően több millió weboldalon használják a Drupal tartalomkezelő rendszert a világon, köztük olyan jelentős honlapok is, mint pl. az amerikai Fehér Ház, ENSZ, Harvard, Discovery Channel, Greenpeace, Yahoo, Economist Magazine, Forbes, MTV UK, Sony Music, Eric Clapton és még sokáig sorolhatnám a példákat.

Használja ki Ön is a népszerű Drupal tartalomkezelő rendszer számtalan előnyét, hogy jó minőségű honlapja legyen, vegye igénybe Ön is a honlapkészítés szolgáltatásunkat!

 

Sokféle, rugalmasan bővíthető honlap szolgáltatás

A Drupal előnye még a rugalmas bővíthetőség és a nagyon sokféle szolgáltatás, amelyet az is jól mutat, hogy ehhez a rendszerhez jelenleg kb. 6000 modul létezik, aminek köszönhetően rengeteg hasznos szolgáltatást tud nyújtani. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlapkészítés során a felmerülő igényekre jó megoldást tud nyújtani!

Kérem ismerje meg azokat a szolgáltatásokat is, amelyektől az Ön honlapja még jobbá, eredményesebbé válik >>

 

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretne egy jó minőségű weboldalt, akkor tekintse meg a versenyképes honlapkészítés árainkat,
és rendelje meg most az új honlapját vagy a meglévő honlapja felújítását akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás: weblap készítés, honlapkészítés, design, keresőoptimalizálás, online marketing, tárhely, domain
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>