Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Az online marketing több ügyfelet hoz és megnöveli a bevételeit!

 

Online marketing, linkmarketing, kereső optimalizálás, weblap készítés, honlapkészítés

Az online marketing egy olyan rendszer, amely elhozza azokat az ügyfeleket, akiket érdekel az Ön terméke, majd meggyőzi őket arról, hogy Öntől érdemes vásárolni. Az online marketing igen sok összetevőből áll, mint pl. kereső optimalizálás, hirdetések, ügyfélkapcsolat és -kommunikáció sokféle módjai, hasznos elemzések, de mind azt a cél szolgálják, hogy növekedjen az ügyfelei bizalma, és még többen vásároljanak Öntől.

Az online marketing egy nagyon összetett rendszer, ezért az alábbiakban annak lényegét mutatjuk be:

- Miért annyira nehéz manapság eladni?

- Hogyan tud segíteni az üzletünknek az online marketing?

- Az egyetlen dolog, amin az üzlete sikere múlik

- Ügyfelünk tapasztalata az online marketing szolgáltatásunkról

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

Miért annyira nehéz manapság eladni?

Nap mint nap rengeteg új információval kell megbirkóznunk, folyamatosan meg akarják ragadni a figyelmünket a reklámok is, amelyek ebben a "zajban" egymást próbálják túlkiabálni. Az ingerküszöbünk ezért már annyira megnőtt, hogy nem is emlékszünk azokra a reklámokra, amikkel a nap folyamán találkoztunk.

A fenti okok miatt, ha a hagyományos módszerekkel szeretnénk magunkhoz vonzani a vásárlóinkat, akkor azt egyre nehezebben és költségesebben lehet csak megvalósítani, emiatt új módszerekre van szükség. Kiváló megoldást nyújt erre az Internet és az online marketing.

 

Hogyan tud segíteni az üzletünknek az online marketing?

Az online marketing egy egységes rendszer, melynek igen sok összetevője van, de a lényeget tekintve az alábbit nyújtja.

Online marketing, linkmarketing, kereső optimalizálás, weblap készítés, honlapkészítés1. A vevők alapos megismerése: ha jól ismerjük az ügyfeleinket, akkor eredményesebben tudjuk őket elérni, majd az igényeiket kiszolgálni. Az ügyfelek nyilvánvaló igényein túl a belső érzelmi motivációikat is meg kell értenünk, és fontos azt is ismernünk, hogy milyen szempontok alapján hoznak döntést.

2. A vevők elérése: fel kell derítenünk azt, hogy melyek azok a helyek és csatornák, ahol elérhetjük az ügyfeleinket, és ott hogyan kapcsolódhatunk az életükbe. Ha tudjuk azt is, hogy hol tájékozódnak vásárlás előtt, kinek a véleményére hallgatnak, akkor hatékonyabban tudjuk őket megszólítani.

3. Termékeink bemutatása: fontos, hogy ne a termékünket, hanem a vevőt tegyük a középpontba, vagyis azt mutassuk meg, hogy az ügyfélnek milyen előnye származik abból, ha bennünket választ. A termékünk csak akkor fontos a számára, ha köze van az életéhez és megoldja a problémáit.

4. Konkurencia megismerése: az üzleti életben erős a verseny, ezért ismernünk kell a konkurencia lépéseit, valamint, ahhoz, hogy a vevők bennünket válasszanak, jól kell kommunikálnunk mindazt, amiben mi vagyunk jobbak másoknál.

5. Vásárlások növelése: ez az egyik legnehezebb feladat, mivel a világon mindenki el akar adni nekünk valamit, ezért a legtöbben ha azt érzik, hogy megint rá akarnak sózni valamit, akkor bezárkóznak és nagyon nehéz lesz a falakat áttörni.

Szerencsére vannak kifinomultabb módszerek is erre, melyek a bizalom felépítése elvén működnek. Ha a fentiek alapján jobban megismertük az ügyfeleinket, akkor sokkal könnyebb őket megérinteni, és több lépésben a bizalmat felénk felépíteni. Ez egy hosszabb folyamat ugyan, de nagyobb vevői hűséget érhetünk el vele.

6. Ismételt vásárlás: ez a bevétel növelésének egyik legkisebb befektetést igénylő módja, vagyis a korábbi vevőinket újra megkeresve vagy velük a kapcsolatot rendszeresen fenntartva elérjük, hogy ismét tőlünk vásároljanak.

Az online marketingnek sok más eszköze is létezik, mint pl. a pontos statisztika, amely más hirdetési módszerekhez képest sokkal pontosabb képet nyújt az ügyfeleinkről, a hirdetésünk hatékonyságáról, annak erős vagy gyenge pontjairól, ezáltal nem csak eredményesebbé tehetjük a megjelenésünket, hanem nagyon sokat spórolhatunk is.

 

Az egyetlen dolog, amin az üzlete sikere múlik

Vagy egy dolog, amin minden üzlet sikere vagy kudarca múlik, ez pedig a bizalom. Ha megbízok egy vállalatban és azok termékeiben, csak akkor választom őket. Ha van bennem bizalom egy személy iránt, csak akkor kötök üzletet vele, de a bizalom hiánya esetén nem jön létre semmilyen megállapodás közöttünk.

Az Interneten a honlapokkal jóval kevesebb lehetőség van a bizalom felépítésére, mint a személyes találkozás során, de az alábbi módszerekkel mégis elérhetjük azt.

Online marketing, linkmarketing, kereső optimalizálás, weblap készítés, honlapkészítés

1. Figyeljünk oda a vevőinkre, valóban érdekeljen a problémájuk, és akarjunk is arra megoldást nyújtani. Hallgassuk meg a kéréseiket, véleményüket, és ilyen szándékkal jelezzünk vissza nekik. Ha az ügyfelek azt érzik, hogy mi nem csak eladni akarunk, hanem érdekelnek az ő dolgai is, akkor ez nagyban megnöveli a bizalmat irántunk.

2. Adjunk lehetőséget arra, hogy az ügyfeleink elmondják a panaszukat is. Sokkal jobban járunk, ha nem ismerősöknek és ismeretleneknek panaszkodnak a fórumokon, hanem nekünk mondják el, ha gondjuk van. Erre mi gyorsan tudunk reagálni, helyrehozni a problémát, csak így jöhetünk ki előnyösebben az ilyen rossz helyzetből.

3. Rendszeresen kommunikáljunk, küldjünk hírlevelet annak, aki ezt engedélyezi. A jó hírlevélben nem termékelírások és akciók vannak, hanem a vevők számára hasznos információk. Ha az ügyfél azt látja a hírlevelekből, hogy mi jó szakemberek vagyunk, akkor ez a bizalmát megnöveli, ezért fog bennünket választani egy ismeretlen cég helyett.

4. Legyünk őszinték. Sok példa van rá, hogy a trükközés hamar kiderül az Interneten, ezzel csak rossz hatást érünk el.

5. Alakítsuk át az összes ügyfélkapcsolatunkat úgy, hogy minden mozzanata nagyobb bizalmat sugározzon. Itt már nem csak a weboldalunkról van szó, hanem arról is, ahogyan felvesszük a telefont, ahogyan a recepciós fogadja az ügyfeleket, és minden olyan írott anyagunkon is, amivel az ügyfeleinkkel kapcsolatba lépünk.

6. Ne csak mondjuk azt, hogy mi jók vagyunk, hanem tegyük jobbá a termékünket vagy szolgáltatásunkat.


A bizalom növelése egy folyamat, amelynek eredménye az, hogy többen vásárolnak Öntől. Amint ez a fenti rövid bemutatásból is látszik, az online marketing egy nagyon összetett rendszer, és csak a lényeget lehet itt bemutatni. Mivel minden vállalkozás, annak ügyfelei és a készítendő weboldal is teljesen egyéni, ezért nincsenek mindenre ráhúzható sablon megoldások, ezért a személyes megbeszéléseink során választjuk ki az online marketing eszközöket.

A legújabb online marketing módszerek, és az internetes tapasztalatok alapján készítettünk egy online marketing segédanyagot, amely nagy segítséget tud nyújtani abban, hogy a weboldala eredményesebb legyen. A honlapkészítés során ezt az anyagot Önnek ingyen átadom, és a használatában is segítek.

Ez a módszer már sokszor bebizonyította mennyire hasznos, melyet ügyfeleink tapasztalatai is jól mutatnak.

 

Ügyfelünk tapasztalata az online marketing szolgáltatásunkról

"Azt mondhatom el a Profwebről, hogy minden nagyon profi volt, amit tőlük kaptam:

Az átgondolt online marketing kérdőívet és annak átbeszélését, amelynek köszönhetően én is sokkal tisztábban láttam azt, hogy igazából mit és hogyan szeretnék.

A közös tervezéseket és elemzéseket, amit mindig nagy-nagy felelősségtudattal kezeltek.

A legjobb megoldások megkeresését, valamint azok olyan részletes kifejtését, amely az én nem informatikus elmém számára is érthető volt.

A szuper technikai megoldásokat arra, hogy az én igényeim szerint, teljesen rugalmasan tudjam kezelni az összes változtatást a honlapomon. A hatékony, gyors gyakorlatias munkavégzést.

Soha nem felejtem el az egyik elhangzott mondatukat: Olyan honlapot szeretnének nekem készíteni, amilyet én megálmodtam - és ha lehet, még annál is jobbat.

Mindent köszönök, a türelmet, a szakmaiságot és főképp a megbízhatóságot!"

Angel H. Viktória, www.Amiyoh.hu

 

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhely
Ha szeretne egy igényes weboldalt, amely az online marketing módszerei szerint készült, akkor tekintse meg versenyképes árainkat, és rendelje meg most a szolgáltatásunkat akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás, weblap készítés, honlapkészítés, design
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>