Allatorvosbekasmegyer.hu

"Azért ajánlom a Profwebet, mert megbízhatóan és hozzáértően segítettek a honlapunk elkészítésében.

Ezen kívül még sok olyan információt is átadtak, amit csak internettel foglalkozó szakember tudhat.

Ők nemcsak személyre szóló és mutatós honlapokat készítenek, hanem jó pszichológiai érzékkel tudják megmondani, hogyan érdemes a weboldalon az információkat elhelyezni, és hogy lehet a lényeget az interneten eredményesen megjeleníteni.

Lajossal dolgozni szórakoztató, mert amellett, hogy jó szakember, kulturált és szellemes munkatárs."

Dr. Fehér Tünde
Békásmegyeri Állatorvosi Rendelő


Állatorvosbékásmegyer
Állatorvosbékásmegyer

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, tanácsadás.

        Tudatospenzteremtes.hu

"Azoknak ajánlom a Profwebet, akik pontos, precíz, profi munkát akarnak a honlapkészítés és kereső optimalizálás terén.

Én mindig csak a legjobb szakemberekkel dolgoztam, és így építettem fel több, sikeresen működő vállalkozásomat. Elmondhatom, hogy jobb partnerrel, még soha életemben nem dolgoztam a honlapkészítés ügyében, mint a Profweb.

Nagyon hálás vagyok, amiért teljesen saját magáénak érzik a megrendelő projectjét, komoly, széles látókörű tudásukat beleadva kihozzák a maximumot mindenből.

Amit még nagyon fontosnak tartok, hogy nem csak a designban, és az oldal megszerkesztésében maximalisták, hanem az utólagos web pozícionálásban is. Nem találkoztam még olyan céggel, aki az utólagos munkákat is ugyanolyan impulzivitással kezelje, mint a Profweb.

Le a kalappal a Lajos és cége előtt, őszinte szívvel, csak ajánlani tudom mindenkinek, és ajánlom szíves figyelmükbe a Profweb által készített weboldalamat, hogy mindezt a saját szemükkel is láthassák."

Köszönettel,
Tudatospenzteremtes.hu

Tudatospenzteremtes.hu
Tudatospenzteremtes

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, fotózás.

        Efitnesszuglo.hu

"Logo tervezés és weblap készítés miatt kerestem meg a cégüket.

Az új fitness stúdióm megnyitása miatt nagyon rövid volt a határidő, de mindent pontosan és határidő előtt elkészítettek.

A logó és az új weblap az én elvárásaim szerint készültek el, melyek mások szerint is szépek, igényesek lettek.

A kereső optimalizálás is jól működik és hozza a várt eredményt.

Cégük jól együtt működött a partnereimmel és segített az informatikai kérdésekben is, a munkájukkal maximálisan elégedett vagyok."

Karlavics Gábor,
E-fitness Zugló


Efitnesszuglo.hu
Efitnesszuglo.hu

Szolgáltatások:
Logó tervezés, weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing.

        Otthon-gyermek.hu

"A Profweb valóban professzionális weboldalt készített az Otthon Szociális Szolgáltató számára. A weblap kielégíti minden igényünket.

Minimális informatikai ismeretekkel is könnyen szerkeszthető, alakítható ami nagy szabadságot biztosít az oldal tartalmi szerkesztőjének. Ugyanakkor nem mellékes az a nagyfokú technikai, valamint informatikai támogatás amit a weboldal elkészülte után is biztosít a cég a megrendelő számára.

Amennyiben engem kérdeznének arról, hogy kivel készíttessék el weblapjukat, én mindenképpen ajánlanám a Profweb-et.

Üdvözlettel, Soltész Zoltán
Gyógypedagógus, informatika tanár, az otthon-gyermek.hu tartalomszerkesztője


Otthon-gyermek.hu
Otthon-gyermek.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, egyedi funkciók, tanácsadás.

        Konkolyimre.hu

"Az elején meglepődtem, hogy még mielőtt a weblap kidolgozását megkezdtük volna, egy nagyon részletes információkérő audit lapot kaptam kitöltésre, melynek a lényege a weblapom céljának feltérképezése volt, annak hatékonysága, látogatottság növelése érdekében.

Ezt követően Lajos lenyűgöző türelmét említeném, amivel az újabb és újabb látványos és érdekes koncepciókat dolgozta ki a kérésemre. Amikor elfogytak az ötleteim, de úgy éreztem, hogy még nem az igazi az oldal színvilága, akkor ő jött elő egy teljesen más forma és színvilággal, amit mellett végül is döntöttem és azóta is nagyon tetszik.

Szakmai hozzáértését és finom, de határozott ötleteit is csodáltam, melyekkel a kulcsszavak megtalálásában, a weblap szövegezésében, tartalmi részének pontosításában segített, annak érdekében, hogy a kereső programok minél jobb helyeken szerepeltessék a weblapot a találati listákban.

Azért is hálás vagyok, hogy nem nekem kellett tárhelyet keresnem, hanem ezt a feladatot már Lajos elvégezte, így a lehető legjobb szervert tudta ajánlani és biztosítani a weblap biztonságos tárolásához és gyors hozzáféréséhez, nem mellékesen kedvező áron. A weblapszerkesztő szoftver egyszerűsége, felhasználóbarát kialakítása miatt magam is könnyen változtathatok bármelyik oldalamon, akár képet, akár szöveget. Persze ezt is megelőzte Lajos határtalan békével átitatott oktatása, magyarázása a szerkesztéssel kapcsolatban. Köszönöm Lajos.
Konkoly Imre

Konkolyimre.hu
Konkolyimre.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Szikszaiagnes.hu

"Azért ajánlom a Profwebet, mert teljesen személyre szabott megoldásokat tudnak készíteni.

A honlapkészítés során a legutolsó színárnyalatba is beleszólhattam, így teljesen a sajátomnak érzem a weboldalamat.
Nagyon Én vagyok, ezt mások is mondták! :-)


Nagyon tetszett az is, hogy meg tudják világítani a honlapkészítésnek azt a széles spektrumát, ami egy átlag ember számára áthatatlan.

A tervezés közben olyan hasznos tanácsokat és javaslatokat kaptam, amik magamtól nem jutottak volna eszembe. A Profweb részéről segítő szándékot és az abszolút együttműködést éreztem, ami engem is nagyon inspirált."

Szikszai Ágnes
Szikszaiagnes.hu


Szikszaiagnes.hu
Szikszaiagnes.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Babafitness.hu

"Az első honlapom elkészítését a Profwebre bíztam, ami igazán jól sikerült, mert azon keresztül egyre több új ügyfelem talál meg engem, így nyilvánvaló volt számomra, hogy a másik honlapom felújítását is rájuk bízom.

A babafitness.hu megújítása az élő példa arra, hogyan lehet a kissé régimódi arculatból igényeset alkotni, a korábbi, elavult színeket és formákat teljes megújítani. A végeredmény egy olyan weboldal lett, ahol szívesen elidőzik az ember.

Ezen kívül még újabb ötleteket kaptam ahhoz, hogyan tudom az interneten még inkább felkelteni mások érdeklődését a munkám iránt.

Ez a honlap az előző munkához hasonlóan könnyen átlátható, ami számomra és a visszajelzések alapján a látogatók számára is nagyon fontos szempont.

Ezzel a megújított honlappal is elégedett vagyok, ezért ajánlom másoknak is a Profweb szolgáltatásait."

Szikszai Ágnes
Babafitness.hu
Babafitness.hu
Babafitness.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Harmonizalomasszazs.hu

"Nagyon nagy köszönettel tartozom a Profwebnek, mert 1000 százalékos munkát végeznek. Örülök, hogy ők készítették a honlapomat, mert minőségi munkát adnak ki a kezeik közül.

Velem elég nehéz együtt dolgozni, de az együttműködésünk mégis nagyon jól sikerült, amit a remek, ügyfélbarát szemléletüknek köszönhetek.

Mindenkinek ajánlom a Profweb-et, mert végig az a célt tartják a szemük előtt, hogy a weboldalam nekem és a látogatóinak a legjobbat nyújtsa.

Nagyon sokat alakítottak a honlapom szövegén, de azt gondolom, érdemes volt a változtatásokat véghezvinni, megérte rájuk hallgatni, mert a végeredmény őket igazolta.

A Profweb készítette a weblapom fotóit is, nagyon sok munkájuk volt vele, de csodálatosak lettek a képek. Lajos a szívét, lelkét beleadta a honlapom készítésébe, ezért ajánlom mindenkinek a szolgáltatásait!"

Nemes Krisztina
Harmonizalomasszazs.hu


Harmonizalomasszazs.hu
Harmonizalomasszazs

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, online marketing, szövegírás, tanácsadás, fotózás.

        Amiyoh.hu

"Azt mondhatom el a Profwebről: minden nagyon profi volt, amit tőlük kaptam!

Az átgondolt online marketing kérdőívet és annak átbeszélését, amelynek köszönhetően sokkal tisztábban láttam, hogy igazából mit és hogyan szeretnék.

A közös tervezéseket és elemzéseket, amit mindig nagy-nagy felelősségtudattal kezeltek. A legjobb megoldások megkeresését, valamint azok olyan részletes kifejtését, amely az én nem informatikus elmém számára is érthető volt.

A szuper technikai megoldásokat arra, hogy az igényeim szerint, teljesen rugalmasan tudjam kezelni az összes változtatást a honlapomon. A hatékony, gyors gyakorlatias munkavégzést.

Soha nem felejtem el az egyik elhangzott mondatukat: Olyan honlapot szeretnének nekem készíteni, amilyet én megálmodtam - és ha lehet, még annál is jobbat.

Mindent köszönök, a türelmet, a szakmaiságot és főképp a megbízhatóságot!"

Angel H. Viktória
Amiyoh.hu


01
Amiyoh.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, egyedi funkciók, online marketing, tanácsadás, fotózás.

        EgigeroPaszuly.hu

"A Profweb valóban méltó a nevére!

Professzionális segítséget kaptunk, szolgáltatásuk ügyfélközpontú, rugalmas és széleskörű.

A honlap elkészítése során számos kérdést kellett végiggondolnunk, amitől kezdő vállalkozásunk tovább fejlődött és formálódott.


Megoldást talált az összes igényünkre és felhívta a figyelmünket azokra a lehetőségekre, amik első honlapunk készítéséről lévén szó, eszünkbe sem jutottak.

Köszönjük a türelmet, a maximális segítséget!

Ajánljuk mindenkinek, aki profi weblapot szeretne!"

Felföldi Tamás,
EgigeroPaszuly.hu
EgigeroPaszuly.hu
EgigeroPaszuly.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Amritastudio.com

"Kifejezetten meg vagyok elégedve a Profweb munkájával, mivel azokat az igényeket képesek megvalósítani, amit én szeretnék.

Nagyon jól kezelik a megrendelő által felvezetett terveket és elgondolásokat, ugyanakkor gyorsan és hatékonyan dolgoztak a weblapunk dizájnjának kialakításában.

A honlap azóta is kiválóan működik, egyetlen probléma sem merült fel vele kapcsolatban."

Köszönettel:
Halter András
Amritastudio.comAmritastudio.com
Amritastudio.com

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, egyedi funkciók, tanácsadás.

        Mozaikepito.eu

Mozaikepito.eu
Mozaikepito.eu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, egyedi funkciók.

        Solarcellhungary.com

Solarcellhungary.com
Solarcellhungary.com

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, egyedi funkciók.

        Diamin.hu

Diamin.hu
Diamin.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, szövegírás, tanácsadás.

        SzentesiCserepkalyha.hu

SzentesiCserepkalyha.hu
SzentesiCserepkalyha

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Holzbau.hu

Holzbau.hu
Holzbau.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, szövegírás, tanácsadás.

        Sebbin.hu

Sebbin.hu
Sebbin.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, tanácsadás.

        Mkhulladekudvar.hu

Mkhulladekudvar.hu
Mkhulladekudvar.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing, tanácsadás.

        Robertfloor.hu

Robertfloor.hu
Robertfloor.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, kereső optimalizálás, tanácsadás.

        Luigi.hu

Luigi.hu
Luigi.hu

Szolgáltatások:
Weblap készítés, webdesign, szövegírás.