Kapcsolat

Professzionális weboldalt szeretne?
Hívjon most!

Telefon: 06 70 599 2650

Írjon nekünk >>

Tisztességes vállalkozás

Ajánlom a iuste.biz - Tisztességes vállalkozás mozgalmat

Facebook

Tegye a könyvjelzők közé!

Minőségi tárhely, webtárhely, E-mail


Minőségi tárhely, webtárhely, E-mailA weboldalak kódjának futtatására és a levelek tárolására speciális tárhely szükséges. Ideális esetben ez a tárhely észrevétlenül dolgozik a háttérben, vagyis a honlapja éjjel-nappal elérhető, és gyorsan betöltődik akkor is, ha sok látogatója tartózkodik egyszerre a weboldalán.

Amint ez fentiekből is látható a webtárhely felé nagyon magasak az elvárások a megbízhatóság és teljesítmény terén. Az általam használt rendszer tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, így az ügyfeleim számára minőségi tárhelyet tudok biztosítani, melyet az első évben ingyen használhat, ha nálunk készíti el a honlapját!

Kérem, ismerje meg a minőségi tárhely és Email szolgáltatás legfontosabb jellemzőit, hogy a legjobbat tudja választani:

- A megbízható, gyors tárhely és szerver jellemzői
- Optimalizált tárhely, mely ideális megoldás a szerkeszthető weboldalak számára
- Milyen tárhely szolgáltatót NEM érdemes választani?
- Ingyen tárhely a honlapjához!

Honlapkészítés - új típusú, könnyen szerkeszthető weblapot készítünk!

 

 

A megbízható, gyors tárhely és szerver jellemzői

A weboldalak számára, valamint a levelek küldésére és tárolására szervereket használnak. A szerverek nagyon gyors és megbízható számítógépek, amelyek speciális feladatokat látnak el. Az általam használt szerverek mind megfelelnek azoknak a minőségi követelményeknek, amelyek elengedhetetlenek a gyors és megbízható működéshez.

A szerverek 24 órás felügyelet mellett működnek Magyarország egyik nagy Internet központjában, mely NATO biztonsági szabvánnyal rendelkező, őrzött gépteremben van. A klimatizált gépterem optimális működést biztosít az elhelyezett eszközök számára, még az olyan extrém helyzetek esetére is, mint pl. a hosszabb idejű áramkimaradás.

A szerverek megbízhatóan működnek, nem fordulnak elő leállások, melyet az is jól mutat, hogy az elmúlt évre vetítve a rendelkezésre állásunk 99.9%-os volt. A biztonságos üzemeltetés mellett még az Ön weblapjáról és leveleiről rendszeresen készül biztonsági mentés is, így elmondhatjuk, hogy az adatai és a weboldala biztonságban vannak.

A megbízhatóság mellett a tárhely kiválasztásának másik fontos szempontja a gyorsaság. A gyors tárhely azért előnyös, mert egy lassú weboldal betöltődését a látogatók nem várják meg, ezért gyakran otthagyják azt.

Ezzel kapcsolatban azt érdemes elmondani, hogy a tárhelyünk azért olyan gyors, mert a szerverek nincsenek túlterhelve, mert azokon csak limitált számú honlapot helyezünk el. Mivel a szervereink osztott Gigabiten kapcsolódnak a szolgáltató gerinc hálózatára (a szokott 100 Mbit helyett), ezért az Ön honlapját gyorsabban lehet elérni.

 

Optimalizált tárhely - ideális megoldás a szerkeszthető weboldalak számára

A szerkeszthető weboldalak magasabb minőségű tárhelyet igényelnek. Magyarországon jónéhányan foglalkoznak tárhely szolgáltatással, de sokuk nem felel meg a szerkeszthető weboldalak elvárásainak. Mindezt azért mondhatom, mert nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam az ideális megoldást az ügyfeleim és saját weboldalaim számára.

A tartalomkezelő rendszerek (mely a szerkeszthető weboldalak alapja) a hagyományos honlapokhoz képest több tárhelyet igényelnek, de a kiválasztásuknál nem csak ez, hanem az alábbiak a fontosabb szempontok:
- adatbázisok használatának lehetősége,
- a php memória mérete,
- a telepített háttérprogramok verziója és azok beállításai,
- gyors tárhely, a szerver nincs túlterhelve, mivel csak kevés honlapot üzemeltetnek rajta.

Az általam biztosított tárhely nagymértékben optimalizált a fenti igényekre, ezért ajánlom a weboldalai számára.

 

Milyen tárhely szolgáltatót NEM érdemes választani?

Ha Ön azt szeretné, hogy az üzleti weboldala mindig elérhető legyen a saját domain nevén, valamint az mindig gyorsan töltődjön be, akkor ehhez nagyon körültekintően kell a tárhely szolgáltatót megválasztania.

A tárhelyről egyeseknek először az ingyen tárhely jut az eszébe. Elsőre ez jó ötletnek tűnhet, mivel nem kell fizetni érte, de valójában az ingyen tárhely szolgáltatásnak nagy ára van, és sokkal többe kerülhet, mint azt sokan gondolnák.

Az ingyen tárhely szolgáltatóknál az alábbi problémákkal találkozhat:
1. Reklámok az Ön honlapján. Az ingyen tárhely szolgáltató reklámokból próbál bevételhez jutni, ezért reklámokat helyez el a weboldalon. Ezek gyakran elég komolytalanok, mely káros is lehet az Ön üzletének, mivel egy nem odaillő reklám negatívan befolyásolja a cégéről kialakult képet. Megeshet az is, hogy a konkurense hirdetése jelenik meg a weboldala tetején, így az Ön honlapja a konkurenciájához küldi el az ügyfeleket.

2. Technikai problémák, leállások. Az ingyen tárhelyen gyakran nem lehet azokat a beállításokat elvégezni, amelyek a minőségi honlaphoz szükségesek. Sokan panaszkodnak technikai problémákra, leállásokra is, mely során a honlapok nem elérhetők. Ez anyagi károkat okozhat, és megrendülhet a vevői bizalma is, ha a weboldala nem érhető el. Emiatt esetleg később már nem jönnek vissza a honlapra, és inkább olyan weboldalt keresnek, amely mindig működik.

3. Nem saját domain név. Elsőre kevesen gondolnák, hogy ez hosszabb távon problémákat tud okozni. Ha ingyen tárhely szolgáltató domain nevét használja (pl. cégnevem.ingyenesweb.hu), akkor ennek olyan üzenete van, mintha a cég annyira komolytalan lenne, hogy csak ingyen tárhelyre futja. Vagyis annyira kicsi, hogy nincs havonta ezer forintja sem egy saját domain névre és tárhelyre. Komolyabbnak tűnik és nagyobb bizalmat kelt az ügyfeleiben, ha a honlapját saját domain néven (pl. www.cégnevem.hu) tudják elérni.

Ha az ingyen tárhely szolgáltatóknak nem hoz elég bevételt ez a tevékenység, akkor megszüntethetik ezt a szolgáltatást. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy az Ön weboldala és email címe nem lesz elérhető azon a domain néven, amit talán évek munkájával ismertetett meg az ügyfeleivel (pl. cégnevem.ingyenesweb.hu, illetve email [at] ingyenesweb [dot] hu).

Az ingyen tárhely legfeljebb az egyszerűbb, hobbi weboldalak számára jelenthet alternatívát, de ha az üzletének jó minőségű honlapot szeretne, akkor a fenti problémák miatt megéri befektetni kb. havi ezer Forintot egy olyan tárhelyért, amelyen a szerkeszthető weboldalai is kiválóan működnek.

 

Ingyen tárhely a honlapjához!

Az ügyfeleimnek szeretnénk azzal kedveskedni, hogy a honlapkészítés mellé minőségi tárhelyet adunk ingyen az első évre ajándékba. A tárhelyet szerkeszthető weboldalak számára optimalizáltuk, de a honlapja futtatásán túl levelezésre is jól tudja azt használni. Ha szeretné, létrehozzuk Önnek azokat az E-mail címeket is, amelyekre szüksége van (pl. info [at] cegnev [dot] hu, ajanlat [at] cegnev [dot] hu, stb).

A tárhelyén beüzemeljük a honlapját, és megmutatjuk azt a magyar nyelvű, felhasználóbarát internetes Email kezelő weboldalt is, amelyen egyszerűen küldheti és fogadhatja a leveleit.
Érdemes kihasználnia ezt a jó lehetőséget, válasszon minőségi, optimalizált tárhelyet, melyet most sokáig ingyen használhat!

 

Megrendelés: weblap készítés, honlapkészítés, design, kereső optimalizálás, domain, tárhelyHa igényes weboldalt szeretne egy megbízható tárhelyen, akkor kérem tekintse meg a versenyképes árainkat, és rendelje meg most a szolgáltatásunkat akciós csomagjainkban! >>

 

Ingyenes honlap tanácsadás, weblap készítés, honlapkészítés, design
Tanácstalan és sok kérdése van a honlapokkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek!
Vegye igénybe ingyenes honlap tanácsadásunkat és szakértői választ kap a kérdéseire! >>